Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano tudi v letu 2020 organizirajo skupaj s SVRK kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020. V okviru kampanje želijo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020. Ker so prepričani, da so številni izvedeni projekti LEADER/CLLD ali projekti, ki so v izvajanju zelo dobri, vse upravičence vabijo, da projekte, ki ste jih uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite pod okriljem kampanje.

Kampanja se načrtuje v tednu od 9. do 16. maja 2020. Zainteresirani se lahko vključite v kampanjo na način, da v tem obdobju organizirate različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, otvoritve oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje … za katere organizacijsko in finančno poskrbite sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za dodatno medijsko promocijo vaših dogodkov, ki jih boste organizirali z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo plačano in usmerjeno promocijo na Facebook-u in objave prispevkov na radijskih postajah.

Za vse ustrezne predlagane projekte bodo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bodo krili nekatere stroške organizacije dogodka oziroma bodo dogodek v sodelovanju z vami finančno programsko nadgradili.

V kolikor bi se zgodilo, da bi prispeli predlogi oz. želje presegali finančne zmožnosti, bodo v dodatno promocijo vključili omejeno število projektov. Kot organizatorji kampanje si pridržujejo tudi pravico do spremembe pogojev.

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 20. 02. 2020 izpolnite obrazec (obrazec na povezavi) in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vse dodatne informacije vam je na voljo na Mreži za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, 01/478 9136 in Nina Tomec, nina.tomec@gov.si, 01/478 9084.

Povezava do novice in obrazca za prijavo TUKAJ.