Agencija organizira spletni seminar, na katerem bo vlagateljem predstavila postopke obravnave vlog in zahtevkov ter način, kako upravičenci pravilno vzpostavijo terjatve za sredstva, ki jih izplačuje Agencija. Spletni seminar bo potekal v sredo, 17. 6. 2020, začel pa se bo ob 9. uri.

Za pravilno vodenje knjigovodstva morajo vlagatelji zahtevkov za izplačilo odobrenih sredstev iz naslova ukrepov kmetijske politike ustrezno vzpostaviti terjatve do financerja, sicer prihaja do odstopanj na nivoju njihove premoženjske bilance in drugih evidenc.

Spletni seminar je namenjen vlagateljem iz javnega in zasebnega sektorja, ki jim Agencija izplačuje sredstva za izvajanje kmetijskih ukrepov.

Spletni seminar boste lahko spremljali na zaslonu svojega računalnika ali pametnega telefona. Poleg internetne povezave in zaslona potrebujete še računalniške slušalke ali zvočnik.

Na spletni seminar se lahko prijavite na spodnji spletni povezavi (potrebna je registracija z imenom, priimkom in e-naslovom). Na vpisani e-naslov boste po registraciji prejeli potrditveno sporočilo z navodili za spremljanje spletnega seminarja.

Prijava na spletni seminar…