Člane LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe in druge zainteresirane za razvoj podeželja območja LAS Po poteh dediščine od Turjaka do Kolpe vabimo v soboto, 24. 11. 2018, na strokovno ekskurzijo z ogledom dobrih praks turizma na podeželju.

Ekskurzija v Brkine in okolico je edinstveno kulinarično doživetje, kjer se med potepanjem po neokrnjeni pokrajini ustavljamo na kmetijah in okušamo pristne domače brkinske okuse. Izlet začinijo čudoviti razgledi, zanimiva vas Prem s srednjeveškim gradom in obisk Parka vojaške zgodovine.

Več o programu v priloženem VABILU.

Na ekskurziji se bomo srečali tudi z g. Alešem Zidarjam, strokovnim vodjem LAS med Snežnikom in Nanosom (vključene občine Pivka, Postojna in Ilirska Bistrica), ki nam bo predstavil njihov LAS in nekatere aktualne ter izvedene projekte, ki se izvajajo v okviru LAS (primere dobrih praks izvedenih projektov).

Ekskurzija je za udeležence brezplačna.

PRIJAVE: Zaradi omejenega števila mest je prijava obvezna. Prijave zbiramo po elektronski pošti na info@las-ppd.si ter na telefon 01/ 620 84 70 najkasneje do srede, 21. novembra 2018 oz. do zasedbe mest.

Prosimo, da nam ob prijavi navedete vaše ime in priimek, elektronsko pošto, telefonsko številko in vstopno mesto.

Točne ure in vstopna mesta bodo prijavljenim sporočena naknadno.

Vabljeni.